Σχετικά με Εμάς

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καθοδηγήσουμε

Μας αρέσει να εξερευνούμε νέους προορισμούς.

Η ανάγκη για εξορμήσεις εκτός Ευβοίας μας οδήγησε στη δημιουργία της Hiking in Greece.

2½ χρόνια επένδυσης επάνω σε εξειδικευμένες σπουδές σχετικές με τις δραστηριότητες βουνού ήταν για εμάς μονόδρομος.

Προσαρμοσμένα ειδικά για εσάς

Παρέχουμε ειδικές εκδρομές και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Αν δεν σε καλύπτουν οι δικές μας εκδρομικές προτάσεις τότε δεν έχεις παρά να μας ζητήσεις να φτιάξουμε με γνώμονα τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

Αυτό είναι το πάθος μας

2½ χρόνια επένδυσης επάνω σε εξειδικευμένες σπουδές σχετικές με τις δραστηριότητες βουνού ήταν για εμάς μονόδρομος.
“Συνοδός Βουνού” η ειδικότητα.

Πιο έμπειροι πλέον, σωστά εκπαιδευμένοι είμαστε εδώ για να περπατήσουμε στα πιο απίθανα, όμορφα μονοπάτια της χώρας μας.

εξερευνήστε την Ελλάδα

Τα τελευταία χρόνια, με διάφορες χρηματοδοτήσεις και από ποικίλους φορείς (δήμους ορειβατικούς συλλόγους, ιδιώτες κ.α.) συντηρήθηκαν, αναβίωσαν και σηματοδοτήθηκαν μεγάλα τμήματά τους σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας ένα ευρύ δίκτυο συνολικού μήκους, περίπου, 3.500 χλμ.

Καταπληκτικές δραστηριότητες - Όμορφη Ελλάδα.

Γιατί Πεζοπορία στην Ελλάδα
Είναι η τέλεια επιλογή;

01.

Προσιτές εκδρομές

Οι τιμές μας είναι προσιτές, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και στην ασφάλεια των πελατών μας.

02.

Προσαρμοσμένες περιηγήσεις κατά απαίτηση

Αν δεν σε καλύπτουν οι δικές μας εκδρομικές προτάσεις τότε δεν έχεις παρά να μας ζητήσεις να φτιάξουμε με γνώμονα τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

03.

Εμπειρία και ομάδα με κίνητρα

Οι εξειδικευμένες σπουδές μας επάνω στις δραστηριότητες βουνού παρέχουν την απαιτούμενη ασφάλεια σε εσένα και την παρέα σου.

Γνωρίστε τον Ιδρυτή

Ευάγγελος

Ανήσυχο πνεύμα δεν ήμουν από μικρός αλλά ούτε και κολλημένος με τη φύση.
Έχοντας μεγαλώσει στην επαρχία μόλις 2 χιλιόμετρα από βουνά αλλά και θάλασσα άργησα να καταλάβω τη μαγεία της φύσης. Λένε οι παλιοί ” όταν χάσεις κάτι, μόνο τότε καταλαβαίνεις την αξία του”. Δε θα μπορούσα να διαφέρω σε αυτό. 

Ερχόμενος στην Πρωτεύουσα για μια καλύτερη τύχη στον εργασιακό τομέα, από το 1ο Σαββατοκύριακο πηγαίνοντας πίσω στο χωριό χάζεψα ίσως για πρώτη φορά τα βουνά πίσω από το πατρικό μου. Μου φάνηκε περίεργο που τόσα χρόνια που έμεινα και μεγάλωσα εκεί δεν τα είχα επισκεφθεί. Η πρώτη επίσκεψη στο όρος Δίρφυς δεν άργησε,  τότε έμαθα πως το αποκαλούν “μικρό Φούτζι”. Η αρχή είχε γίνει… Αφού όργωσα για τα καλά τη Δίρφη στην αρχή περπατώντας κι έπειτα τρέχοντας στα μονοπάτια της προπονητικά για Ορεινούς αγώνες τρεξίματος, άρχισα να γνωρίζω και άλλα βουνά της Ελλάδας από τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια μέχρι τον Ταΰγετο.
Το μικρόβιο είχε εγκατασταθεί για τα καλά μέσα μου και συμβιώνουμε αρμονικά για περισσότερο από 10 χρόνια.